Välittävää tukipalvelua Jyväskylässä

NeuvokasKoti tarjoaa laadukasta ja huolehtivaa tukipalvelua alueella Jyväskylä ja lähikunnat. Tukipalvelumme auttavat arjesta selviytymisessä ikääntyneitä, sairaita ja heikkokuntoisia, jotka tarvitsevat apua itsenäisen kotona asumisen tueksi jatkuvasti tai tilapäisesti. Tukipalvelu sisältää ateriapalvelun, siivouksen, vaatehuollon, kauppa- ja muut asiointipalvelut, kuljetus- ja saattajapalvelut, sekä sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut.

 

Tukipalvelu apuna sinulle ja läheisellesi

 

Tukipalvelut ovat yleensä ensimmäisiä palveluita, joita ikääntyneet ja sairastuneet tarvitsevat itsenäisen asumisen tueksi. Tukipalvelut ovat apuna myös silloin, kun asiakkaan lähiomaiset asuvat kaukana, tai he eivät riittävän usein ehdi omaisensa avuksi. Tukipalveluista tehdään aina asiakkaan kanssa palvelusuunnitelma ja -sopimus.

 

Tukipalveluista apua arkeen - NeuvokasKoti auttaa hienovaraisesti >>

 

Virikkeellistä olemista ja yhdessä tekemistä asiakkaan kanssa >>

 

Yrityksemme kuuluu Jyväskylän kaupungin tukipalveluiden rekisteriin ja voimme tarjota myös arvonlisäverotonta tukipalvelua tiettyjen edellytysten täyttyessä. Muistathan, että tukipalvelut kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin!

OTA YHTEYTTÄ >>